Kızlar selam.
Dün 38+6 da planlı sezaryen için hastaneye 11de giriş yaptım. Saat 13.30da ameliyathaneye indirdiler. Spinal anestezi yapıldı ve bu sefer tuttu. İlk oğlumda 2 kere denediler ama tutmamıştı genel olmak zorunda kalmıştım. Uyuşmalar olunca 5-10 dakika içinde oğluşumu çıkardılar. Hiç hissetmedim ne acı ne sızı. Sadece sarsıntı hissi vardı ama oda rahatsız etmiyor. 3-4 kez midem bulandı. Bebişin çıkması 5 dakika benim toplanmam 30 dakika sürdü dikişler vs. Sonra ayılma servisine beni, yenidoğan ünitesine bebişi götürdüler. Aşağı yukarı yarım saatte orda durdum ve sonrasında odaya götürüldüm. Odada hemen üstümü giydirdiler altım çıplak bir şekilde 5 saat falan yattım kanama kontrolü için böyle durmamı istediler. Tabi bu arada oğluşum geldi, emzirme serüveni falan başladı. Sütüm hemen gelmedi o yüzden mama destekli ilerliyoruz. Bugün eve geldik duşa girdim ama hala sütüm yeterli değil mamayla desteklemeye devam ediyoruz umarım zamanla normale döner.
2.sezaryen benim için çok zor geçti ilki 7 yıl önce çok konforlu, çok rahattı ama bu maalesef biraz ağrılı sancılı ilerliyor. Yürümek ayakta dikilmek çok zorluyor beni. Ağrı kesici kullanıyorum ama ağrılarım hala devam ediyor. Bu şekilde hızlıca yazdım hemen ☺️ara ara girip bakıyorum ama yazamamıştım. Umarım dün beraber sezaryen olanlarda iyisinizdir 💕🙏🥰