Hhh03 11 haftalığım bugün doktor suyu biraz az gibi dedi bol su iç dinlen dedi böyle bişey yaşayan varmı?
Ervaidil Hhh03 yaşamadım çok şükür şuanşık ilerde yaşarmıştım bilmiyorum ama havuç suyu çok iyi geliyor diyorlar bol bol havuç ye havuç suyunu iç inşallah düzelir
kindacute Hhh03 meyve sebze tüketimini artır canım, suyuna da dikkat et. Bu kadar erken haftada oluyorsa beslenmende eksik olabilir gibi geldi bana, dikkat et kendine. Çay kahveyi de tüketiyorsan azaltabilirsin, onlar da vücutta kuruluk yapıyor
Alone Haftadan beri yaşıyorum o sorunu. 32 haftalık olduk şükür. Ama hep riskli olarak ve kontrol altında geldim bu haftalara
Hhh03 Alone inşallah sağlıkla kucağmıza alırız ekstra yaptığın bişey varmı canım havuç suyu duydum ben içtinmi?
Alone Hhh03 bir ay kadar içmiştim. Artmadı ama sonuç olarak azalmadı da. Sonra suyun iyi gibi dediklerinde bıraktım. Bu ara içmiyorum çünkü vücuda direk şeker yükleniyor bu haftalarda şeker de zararlı diye. Ama hala en alt sınırda devam ediyor suyum
EnesBusraGoktug Ben yaşadım grip olmuştum sonra bebeğin suyu az dedi doktorum sabah aksam toplam 2 bardak havuc suyu içtim bolca armut yedim salatalık yedim ve günde en az 4 lt su içtim 2 hafta içinde düzelmişti tamamen grip falan olduysanız ondan olmus olabilir
Hhh03 EnesBusraGoktug yok aslında grip olmadım tavsiyelerinize deniycem teşekkürler bende 2 litre su içiyorum aslında günde ama yeterli gelmiyo heralde
Brgmde Hhh03 yani canım ben normal hayatta bile 2 litreden fazla iciyorum gebelikte 4 litre içiyorum ki senin ayrıca çok içmen lazım. 2 litre aşırı az örneğin 1.5 litre bidon düşün ben sadece kahvaltıdan sonra öğlene kdr bitiriyorum o suyu kesinlikle çoğalt doktorada sor istersen Ve arkadaşların dediği gibi de beslenmene de dikkat et ne öneriliyorsa artık yaramaz diye düşünme emin ol yarar düzenli kullandığın herşey Benimbebeğim 1 hafta geriden geliyordu 1 güne düştü beslenmemi düzeltince
kindacute Hhh03 doktorumun dediğine göre su tüketimi suyunu artırmaz demişti, beslenme daha etkili oluyor