elifdemir09 Kızlar bugün kontrolüm vardı tansiyonum yüksek Bebek 2-3 hafta arası önden gidiyo Doktorum takip et eğer yine yükselirse sabah çantanı al gel dedi Zaten sezaryen olcaktım fıtığımdan dolayı ama şuan ne düşünmem lazım ne hissetmem lazım bilmiyorum Bir de ilaç verdi düzenli ölçüm yap alfamed ilac günde 3 kere iç dedi
Pera-k elifdemir09 benimde sabahları 13 9 çıkıyor gün içinde normal doktorum günde 3 4 kere ölç dedi. Sizin kaçlarda çıkıyor
Aleynaz06 Ben de 36. Haftadayım, gebelik tansiyonum var maalesef yüksek çıkıyor. Günde 6 tane ALFAMET içiyorum, protein kaçağı olmadığı sürece ve bebeğin gelişiminde gerilik olmadığı sürece sadece beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor maalesef
elifdemir09 Aleynaz06 bende günde 3 alfamed e başladım protein çıkmadı Allah’a şükür Bebek 2 hafta önden gidiyo hayırla bi 38 i görsem alcak zaten 38 deyken
Gamzeecre Ben varım aynısını yaşadım.bir ay önce tansiyonum yükselmeye başladı aynı ilaç ve tansiyon takibine başladım.hic baş ağrısı olmadanhep 15-9 a çıktı.35+5 ten kontrole gittim.16 olursa gel sezeryan yapacağın dedi.eve geldim kahvaltı yaptım biraz uyudum uyandim direk 17 ye çıktı.hemen hastaneye gitti 18 çıktı apar topar direk sezeryana alındım.bugun 11gun oldu sezeryan olalı.bebegim kuvozde solunum sıkıntısı vardı çok şükür şimdi iyi.tansiyon öyle çok yükselince bebek şoka giriyormuş.lutfen sürekli tansiyonunuzu ölçün.18 e çıktığında bile hiçbir şikayetim yoktu.17 de düşer diye düşünüp bulaşık yıkadım o kadar iyiydim
elifdemir09 Gamzeecre benim normalde tansiyonum hep 9 a 5 10 a 6 civarında çıkıyodu 18 ler korkunç bir senaryo benim için şuan 14 e 9 bile hemen hastaneye gitmek için geçerli protein çıkmadı idrarda Allah’ıma şükürler olsun stres yapmamaya çalışıyorum kendimi yükselmesin diye dünden beri saat başı ölçtüm 12 ye 6 civarında takılıyo hep
Gamzeecre Protein olacağınız varsa artıyorsa daha da hazırlıklı olun.benim vardı artıyordu her hafta.ve lütfen KESİNLİKLE tansiyon takibi yapın çok önemli.dogumdan sonra tansiyonum 3 gün çok yüksekmiş hemşireler asla bilgi vermediler.hastaneden çıkarken ölümden döndün dediler.gebelik zehirlenmesi yaşamışım ve hiç hissetmedim.lutfen bebeğiniz ve kendiniz için dikkat edin
elifdemir09 Gamzeecre Rabbim korumuş sizi hepimizi korusun ve tabi ki tedbir tansiyon şakaya gelecek bir şey değil
elifdemir09 Pera-k ben normalde düşük tansiyonu birisiyim 10 a 6 civarlarında takılırdı tansiyonum Dün 14 e 9 çıktı hastanede Kendi ölçümlerimde 13 7 , 12 6 çıkıyo eve geldiğimden beri ama 8 saate bir tansiyon ilacı içiyorum şuan