aslhnkrts9 Makiyuto kızımın herşeyini doğduğundan beri minies sıvı deterjanla yıkıyorum çift durulama yapıyorum memnunum , fiyatı yükselmiş siz yazınca öğrendim arada Migros’ta kampanya olunca indirimden de alabilirsiniz içeriği de temiz diye biliyorum
Makiyuto AnayimBenAna_ AnayimBenAna_ kettle da kaynayıp bekleyen suya Gül suyu damlatıp her seferinde pamukla öyle silsem daha iyi olmaz mı? Özel bölgeye ıslak mendil sanki çok temiz içerikli olmaz gibi
Bnguuu_102 Makiyuto en iyisini yaparsın canım izotonik suda tuzlu su sonuçta bebeğe ne denli fayda gösterir bilmeiyorum
Makiyuto AnayimBenAna_ hatta bezsiz, tuvalet iletişimi diye bir şey var sonrasında buna başlamak istiyorum. ilk doğduğunda uygulayamam halim olmaz diye hemen başlayamam
hakinh Makiyuto çocuk doktoru eğitimde sadece su yeterli demişti. Yani kimileri yağ ve su içinde hazırlayıp bekletiyor bakteri oluşumu olur demişti.
Makiyuto hakinh Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz İçin. Evet o yağ olayını ben de instagramda duydum. Sizin kendi doktorunuz mu söyledi yoksa biz de dinleyebilir miyiz videoları var mı? Başka bilmeyip öğrenebileceğim şeyler vardır illaki🌸
hakinh Çamaşırlar için siveno aldım. Hatta bebek için ilk aldığım şey olabilir. Şimdi sanırım %50 indirimde şampuan ve bebek yaği da incia markasından aldım. Temiz içerikli ve hayvablar üstünde test edilmemiş ürünler
hakinh Makiyuto hepsiburada ve trendyolda bulabilirsiniz 😊az evvel baktım hala indirim devam ediyor. Doktora gelince devlet hastanesinin gebe okulu var orada eğitim duzenlemislerdi hastanenin çocuk doktoruna sormuştum. 😊
hakinh Makiyuto bulunduğunuz ilçeye illa ki kargo geliyordur ya da merkez de gel al noktası belirleyip eşiniz alabilir
Tesen Ben Dalan roxy granül sabun tozu kullanmıştım ilkinde. Bu hamileliğimde de aynı deterjandan aldım.
Makiyuto Tesen İnternetten araştırdığımda toz yerine sıvı kullanın yazıyordu. Siz memnunsunuz sanırım?
Tesen Makiyuto kalıp sabunun rendelenmiş halini düşünün öyle. Toz deterjan değil yani ama memnundum hep onu kullandım tekrar aldım ikinci gebeliğimde.