Masal529 Kızlar çatı muayenesi ne zaman yapılır benim doktorum 39 da yaparız dedi 39 geç bi hafta degilmi şu an 35 haftalık hamileyim ve çatı muayenesi nasıl yapılıyor bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekürederim şimdiden.
Aynuradymn Masal529 benm agrim sancim yok die tetiklemesin ddi 38 de yapicak doktorum ama 39 bilmiyrm bisy diemicm
Kumral60 Masal529 Benimkisi 37 de yapariz dedi canim basit saniyelik birsey iki parmagina krem suruo bakio okadar.
Ftmnr38_ Bileciklii peki nasıl oluyor yaptırmak zorunlu mu yani benim ilk gebeliğim hiç bilmiyorum annemlerdende duymadım
Bileciklii Ftmnr38_ bünyeden bünyeye degısıyo benım canım cok yandı yaptırmak ıstemesende bebegını bekledıgın ıcın merak edıp mecburen yaptırıyorsun
Ftmnr38_ Bileciklii doğum anında sorun olmaz heraldede normal zamanda yaptıramam heralde bilmiyorum 🤦🏻♀️
Ftmnr38_ Zeliha61 ama işte doğum başladıktan sonraysa sorun yok doğumdan önce normal zamanda mı yapıluyor
Zeliha61 Ftmnr38_ mesela şuan Benim açıklığım varsa bunu ben bilemem ancak alttan bakılması lazım atıyorum 2 cm dir bir iki güne veya akşama Doğum başlar
Dzmnsvd Masal529 ben daha dün Çatı muayenesi oldum canım çatala çıkıyorsun doktor bı jel sürüyor eline daha sonra iki parmağını vajinaya koyup muayene edıyor çatı darlığı var mı bebek kanala inmişmi diye bakıyor korkma çok sıkıntılı degil
AyazAdamom Dzmnsvd ya garip bir soru olabilir ama bebiş kanala girince mi catın geniş dar anlaşılıyor? bana yapıldı doktor catı ile ilgili bisi demedi bebek kanalda değil dedi sadece 😅
Masal529 Dzmnsvd korkmadım ama endişelendim işte ☺️Geç verdi eğer daha erken olursa doğum önceden pilanlıyor herkes doğumu gün veriyorlar bende gün felan yok öyle gidiyoruz bakalım 🤗
Masal529 Demeki normal bende geç verdi diye düşünüyodum verdiğiniz bilgiler için ayrı ayrı teşekürederim:) doğum yaklaştıkça endişelerde artıyor