Esma5566 Merhaba kizlar, sizin cocuklarinizin 12. veya 13. haftalik 4D ultrason resmin varmi ve cinsiyeti bellimi resim de? Varsa atabilirmisiniz 🥰 karşılaştırmak istiyorum
Baby_B Esma5566 4d olarak 18 de gosterdi doktorum bana😅 Cinsiyetide 18+5 de ogrendik Erken ögrenince kafa karisikligi oluyor,tam bilinmiyor eger kizsa🩷
Esma5566 Aslaninannesi_ Baby_B Cok net cekemedim. Doktorum bilgisayardan cekmeyi müsade etti sadece. Yurtdisinda yasadigim Icin kesinlikle 14. haftadan önce söylemiyorlar, gözükse bile
Aslaninannesi_ Esma5566 yasak diye bir şeyde yok ya benim doktorum 10.hafta sonunda erkek dedi erkek çıktı gerçekten de yanımdaki hanımefendi kızdı kız dedi gerçekten kız çıktı
Esma5566 Merve-metin aldirma 14. haftadan sonra yasak. Cinsiyet yüzünden aldiranlar olmus onun Icin kanun cikti
Esma5566 Aslaninannesi_ ultrasonda hareket ederken doluydu Ama iste sizden lsteyip gördüklerimle karsilastirmak istedim :((
Merve-metin Esma5566 anladım canım kanun çıktıysa yapacak bişey yok insanları anlamak zor cinsiyet için bebek aldırmakta vicdansızlık bence sağ sağlim bebeğini kucağına al inşallah canım 🙏🏻
Aslaninannesi_ Esma5566 benim kuzenlerim Almanya’da yaşıyor onlarda kan testi ile öğrendiler parayla bilmem kaç Euro ödedik kanda x kız erkek y yazıyor kan testinde çıkıyor demişlerdi