sendekimsinnn Kzılar bu çin takvimi gerçekten doğru çıkuyomu yazarsanız sevnirim benim çin takvimine göre erkek rus takvimen göre kız
Esahan sendekimsinnn Benim tüm takvimlere göre erkek. Doktorun kesin dediği cinsiyette erkek ama inanıyor musun derseniz kesinlikle hayır. Bilimsel olmayan hiçbir şeye inanmıyorum. Sizde inanmayın.
20042024 sendekimsinnn ilk hamileligmde kız dedi kızım oldu 2. Hamileliğim buna da erkek dedi yine kız 😃 hiç bir doğruluk payı yok yani tamamen bilmesi şans iki bebeğime de aynı ay hamile kaldm aynı ay doğumları olucak🤷🏻
sendekimsinnn 20042024 ne bilim ya bend eyeni hamileyim görümceme söyledim hamile oldugumu oda hemen çin takviminde baktı erkek çıktı onun iki çocugundada doğru çıkmış
Zhra42 sendekimsinnn açıkçası ilk başlarda pek yoktu bende çarpıntı çok oluyor birde hazır yemek kokuları hala devam öncesi de öyleydi dördüncü gebeligim daha farklı ya
Baby_B sendekimsinnn ben ilk 3 ay hep kustum 7 kilo verdim Eksi yedim hep suan cikolata yiyorum ama😅 22deyiz Yani bunlar vardi canim ilk 3 ay cok agir gecti,hastanede falan yattim beslenemedigim icin
20042024 sendekimsinnn tamamen şans kuzum bir doğruluk payı yok sdce ultrasona anlaşılır tahmini herkes türete bilir tutup tutmaması tamamen şans
Donaldvetomris sendekimsinnn bende her yerden kız çıkıyordu ve kızım olacak doğruluk payını bilemem ama bende tuttu 💜
sendekimsinnn Donaldvetomris bence tesadüf ya rabbim en doğrusunu bilir bu biraz eğlencesine çıkmış bişey hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun