Uykusuzz_koala Bi bakar mısınız geri versem mi kullanışı zor mu kullanan var mı böyle bir çoğu bu şekilde gibi ama bilemedim
Dyg61 Uykusuzz_koala ben kullandım dısarda yolda mısafırlıkte istediğim zaman emzirebiliyodum bu ortu sayesınde yoksa sureklı emzirmek için bi yer aramak zorunda kalıyorsunuz benim için kullanışlı oldu
gezentianne Uykusuzz_koala Kaç tane emzirme örtüsü aldm cicili bicili oglum saolsun eliyle itiylrdu örtmeme izin vermiyordu🤣 Artık her yerde amaan diyip açıp emziriyordum. Şimdi de almayacağım😜 Modeli sorarsanız cogu bu şekilde 👍🏻
Uykusuzz_koala Dyg61 kuzum sadece rahatsız eden şey o bağcıgı geçirmek zor olmuyor mu ben mi yapamadım acaba ya
Dyg61 Uykusuzz_koala yani kafadan geçir bebeği koy memeyi aç aman görünmesin derken biraz zor oluyo evvet 😄ben önce örtüyü takıp göğsümü açıp sonra bebeği alıyodum hemen tuturuyodum o zaman daha pratik oluyo bebek kucagındayken yapmak takıp yapmak daha zor oluyo
Dyg61 Uykusuzz_koala hepsi aynı bir iki kere kullanınca alısıyosun zaten ev ortamından cok dışarda daha cok işine yarıyo ben şhsen tavsiye ederim 🌸