Minerva94 Selam kızlar. 8 Kasım 3. Günü çift embriyo transfer oldum. Bugün 7. Günüm. Kasık ağrım meme hassasiyetim var. 20 Kasım test günüm. Sizlerde ne var yok bakalım 🪻
gozdeeekhy Minerva94 merhaba benimde 4 kasımda tek embriyo transferi yapıldı. İlk denememiz ve bugün betam 696 geldi. Umarım sağlıklı bir şekilde tutunmuştur bebişleriniz.
gozdeeekhy Minerva94 veee ben bebişimi 7.günde idrar testinde öğrendim sonra hemen kan verdim. Betam 76 çıktı. Tabi kaçıncı gün embriyosu olduğu ve tutunduğu günde önemli. Kasık ağrım 2 gün öncesine kadar kramp şeklinde ara ara giriyordu. 2 gündür hissedilir bir ağrı yok.
simge_a Merhaba. Ben transferden sonra gün gün belirtilerimi yazmıştım. Çünkü o dönemde çok aramıştım birileri ne yazmış diye.😊 Gün 17 Ekim: hiçbir belirti yok Gün 18 Ekim: akşam başlayan çok hafif kasık ağrısı, yanıyor gibi Gün 19 Ekim: ara ara hafif kasık ağrısı Gün 20 Ekim: sabah sırt ve bacak ağrısı ile uyandım gün içinde de kasık ve bel ağrısı devam etti Gün 21 Ekim: hiçbir belirti yok, bir iki kere çok hafif kasık ağrısı Gün: 22 Ekim: gebelik testi pozitif, ara ara kasık ağrısı Gün: 23 Ekim: gebelik testi kesin pozitif Gün: 24 Ekim: hafif kahverengi leke Gün: 25 Ekim : aşırı uyku hali Gün: 26 Ekim: halsizlik, uyku, kasık ağrısı hafif Gün: 27 Ekim: gerginlik, halsizlik, sol tarafta pıt pıt bir şey atıyor gibi Gün: 28 Ekim: pıt pıt atan şey devam etti… sonuç 787 🥰 Minerva94
Minerva94 simge_a ya ne iyi yazmışsın. Keşke bende yazsaydım 😂 iki gündür saçma sapan bir gerginlik ve ağlama krizlerim var. İnşallah iyiye işarettir 😂
Minerva94 simge_a baya varmişler size, ben sadece progestan fitil, progestan iğne ve corasprin alıyorum.
simge_a Nur2025 ilk adet derken? Adet olunca transfer hazırlığı ile başladım hala da kullanıyorum. Estrofemi ve coraspini bıraktım sadece