Aysennnnnn Kızlar 5. Hafta gebelikte kese gayet güzel oluşmuş fakat yolk görünmedi . Doktor haftaya gel görmemiz lazım dedi. Normal mi? Endişeliyim biraz.
ayse_varol Aysennnnnn Gayet normal canım 5. Hafta erken ⅞ de hem kalp atışını duyarsın hem yolk kesesini. Stres yapma🥰
simge_a Aysennnnnn sıkıntı yapmayın benim de 5. Haftada sadece kese görünmüştü. Keseyi gördükten 4-5 gün sonra yolk sac göründü bir hafta sonra da kalp atışını duyduk 🙏🏻❤️
aslanmommy Bende 5. Haftada gittim kese vardı 2 hafta sonra gel dedi pazartesi gidecem tekrar 6 7 haftada görür bence moral bozma
Aysennnnnn Sağolun kızlar Allah razı olsun 🌺🤲🏻 Benim 4 kaybım var biri boş gebelik. İster istemez korkuyor insan. Benim ki tüp bebek bir de. Çok zor şartlarda oldu.
FatmaB_ Aysennnnnn bende dün başladım ilk iğneyi doktorum yaptı ama kendime yapamıcam sanırım aşırı korkuyorum şu iğnelerden🫢
busraavmz Aysennnnnn Bende 8.haftada görünmüştü o :)) ben de 4.haftada öğrenmiştim gebeliği. Yani dört hafta boyunca acaba boş gebelik mi diye kaygılanıp durmuştum. Çok acele etmeyin. Sabırla bekleyin bu arada bir iki hafta ☺️