Serifealya Anneler ve anne olacaklar bu doğum sancısı nasıl bişey arkadaşlar biri aydınlatsın herkes farklı bir şey söylüyor 37+5 im artık anlamaya çalışıyorum 🥹🙏🏻
Adensu_ Serifealya bende ayni seyi merak ediyorum.. bugun mesela regl sancisi gibi belime agrilar giriyor. Acaba bir belirti mi yoksa usuttum mu bilemiyorum😬
Flowermom0 Serifealya canım illa anlarsın. Zaten sancı başlayınca diyorsun ki ömrümde böyle bi ağrım olmadı benm
Beyzaa6671 Bende 37+2 yim kasıklarımda kasılma oluyor regl ağrısının aynısı şimdilik gerçek sancı bunun fazlasının fazlası gibi olacakmış gibi hisssdiyorum😂🥹 ama inanıyorum arkadaşlar normal doğum isteyenler özellikle Allah gücünü veriyor
Serifealya Valla dünden beri belim sırtım bacaklarım kasıklarım vücudumda ağrımayan tek bir yer yok ilk gebelik olunca insan tecrübesiz oluyor ne olduğunu çözmeye çalışıyorum🙄
Uzgnsrt Serifealya aynilari benimde var benim ikinci doğumum ilkinde hiç bişey yoktu gece büyük bir açıyla uyandim ve dedim ki tamam doguruyorum o günde doğurdum on tane de dogursan anlamıyorsun herhalde hepsi farklı oluyor kızımda ne adet sancısı ne bel ağrısı çektim bunda her an doğuruyor gibiyim
Serifealya Uzgnsrt sancılarım arttı yatış yapıldı 2 cm de açıklık var karnım semsert hiç inmiyor sertliği