Hastahaneye gorede değişiyor canım ben devlette 3-4 kere kontrole gittim sadece hijyen 0 yani ben orda doğum yapsam enfeksiyon kapmamak elde değil hijyen benim için her şey 😏 ilk doğumumu ozelde yaptım bebek hemsiresi nromal hemşire doğumdan sonra gelip durdu hep kontrol ettiler yardım ettiler ilgilendiler hijyen zaten çok iyidi özel odamda eşim annem yanımda sancimi çektim neyse memnun kaldım 2. Doğumumda başka bir özelde oldu mecburi devletten pek farkı yoktu açıkçası hiç memnun kalmadım ucuz etin yahnisi bu kadar olur uygun fiyatliydi bende diyorum neden uygun 😂😂😂 bilgisiz ilgisiz bebek hemsiresini hiç unutmuyorum gogusumu sıktı süt geliyor dedi bebeği verdi ve gitti saha benim doğru düzgün sütüm yokki çocuk 1 saat emdi kıyamet kopardı en son çağırdım mama verin dedim şırınga ile vermiyorlarmis kaşık biberon vereyim dedim istemediler hayret ettim meme reddi olmaması için genelde bu şekilde verirler neyse biberon getirdi biberonla verdi onuda zorla ay daha çocuğun gazını çıkaramadı 😏 ilk doğumumda sütüm olmayinca şırınga ile mama verip saniyede gazını çıkarıp bize verdiler 😅 orda kaldığımız süre boyunca cocgu zaman hemşireler besledi☺️ doğum yapacağınız hastaneyi ve doktoru çok iyi araştırmak gerekir ☺️☺️