Ceylan_56 turkan403 İlkinde erkek dediler sonra kesinlikle kız dediler bu gün erkek dediler anlamadım ben de 😬 sağlıklı olsun artık doğumda öğreneceğiz gibi
Kmsl001 Elamomy bana bakmıştınız herhalde ama kusura bakmazsanız bir kere daha bakar mısınız doktor emin olamadı çok merak ediyorum sizden bir kez daha yorum almak istedim 🙏🏻🩶
Ceylan_56 turkan403 12+5 ye erkek dediler 16+1 de kız dediler Şu an 18+5 iz erkek dediler bir daha bu kadar çok değişen oluyor mu acaba merak ettim şimdi ya da bir daha değişir mi ki 🤔
turkan403 Ceylan_56 bnada iki kızımda erkek demişti doktorum en son kız dedi en son dedikleri cikiyo bacak arası gosterdiyse eyer
Ceylan_56 turkan403 Bilemiyorum artık bir oğlum var bunun kız olmasını çok ama çok istiyorum nasip diyelim artık
Sevgiist Melisi2 bende ultrason fotoğrafı yüklemek istiyorum cinsiyet tahmini için ama fotoğraf ekleyemedim nasıl yapacağımızı anlatabilir misiniz
aysegull-34 https://mutluresim.com/image/IMG-7567.1BueMo Kızlar benimkinde bakarmısınız doktorum bir tahminde bulundu ama çok merak ediyorum 13 haftalığız