1aleyna_ Aysinnn benim 16 gün gecikmeyle silik çıkmıştı testim şuan 34 haftalık hamileyim kan ver en iyisi canım gönlümü ferah rabbim gönlüne göre versin inşallah 🌸
Aysinnn simray ya çevremde days doctor ya artimed var iki markada yalancı silik çizgi çıkarıyor o yuzden bu testi aldım
Sevgikaya1525 Aysinnn kız artımed Bi bende mi doğru çıkardı ama bunda yok gbi kuzum çnkü adetin baya geçmiş ya
Aysinnn Mervealya1992 pkos var normalde adetlerim çok düzensiz değil en son tüp bebekten sonra böyle gecikme olmuştu kan vermeye korkuyorum ya 6 yıl oldu oyaliyorum işte kendimi
Nur67 Aysinnn anladım canım görünüyor sanki viraz ama çok yanıltıyor bu testler ya kan ver en iyisi 🌸
Aysinnn Sevgikaya1525 artimed testleri yalancı pozitif verdi kaç defa. Olmayınca insan en ufak bı silikte bile umut ediyor rabbim sabrını versin imtihan işte…
iremykk Silikler normalde inandırıcı gelmıyor her test veriyor ama bu kırmızı ve belirgin gibi sanki. Gördüğüm yalancı siliklere benzetemedim. İnşallah vardır.
Aysinnn iremykk aminn umarım vardır ♥️rabbim isteyen ve tedavi süreçlerinden geçen bütün anne adaylarına nasip etsin
Aysinnn 1aleyna_ 10 gün gecikme olursa direkt doktora gidicem 2-3 gün bekliyim de rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin 🤲🏻♥️