Rabia4207 Arkadaşlar ssvd yi her doktor yapmıyor,ilk doğumum mecburi sezeryandı bu sefer normal olmasını çok istiyorum,özelde Koray Duman var ama ne yazık ki ücretler pahalı,devlet hastanesine gidip SSVD yapan var mı acaba
20042024 Rabia4207 devlet ve şehir hastanelerinde ssvd yapılmıyor ilk doğum neyse 2. Doğumu da o şekilde yapıyorlar riske atmiyorlar bizlere seçim hakkı vermiyorlar malesef özeller yaptırıyor sdce fiyat araştirmasi yapıp daha makul bir fiyatla özelde ssvd yapa bilirsiniz
Beyazmelekkk Rabia4207 merhaba bende ilki sezeryan oldu çok zor geçti şuan 23 haftalık hamileyim başlarda Koray dumana gittim ssvd için sırf . Ama baktım ki doğum ücreti çok fazla sanırım şuan 35 benim doğum mart olacagi için 45 olur diyorlar. E riskleri de fazla olunca şehir Hastanesi’nde sezeryan olmaya karar verdim suanlik tabi ilerleyen süreçte fikrim değişir mi bilmiyorum. Zaten kaç çocuk olacak ki başka çocuk düşünmüyoruz .
Rabia4207 20042024 kepez devlet hastanesinde takipliyim doktoruma ssvd yi sordum kem küm etti risk almak istemiyolar,özellerde 30-40 bin diyor bilmiyorum kafam çok karışık 35. haftadayım doğumda yaklaştı
20042024 Rabia4207 özel dışı hastaneler malesef yapmıyor kuzum bende özel takipliydim 40 küsür doğum ücreti sürekli de zam geliyor o yüzden devlete geçtim şehir Hastanesi’ne gidiyordm haftam erkendi kabul etti doğum zamanım geldigi için ne devlet ne şehir kabul etmiyorlar
Rabia4207 Beyazmelekkk bende sizinle aynı durumdayım ilk gebeliğim ikizler olunca erken doğdular ve mecburi sezeryan olmuştum şimdi 35 haftalık hamileyim normal doğumu çok istiyorum evet onunda riskleri var ama ne bileyim erken iyileşme açısından falan normal istiyorum,özellerde ssvd yapsam diyorum çok pahalı durumum yok bide dediğiniz gibi başka çocuk düşünmüyoruz Kepez hastanesine Orhan Aksoy a gidiyorum ben evim hastaneye çok yakın 2 hafta sonra gün vericek bakalım
Beyazmelekkk Morsalkim ilk zamanlar medstar Koray dumana gittim ssvd için ama sonra kafam çok karıştı. Fiyat yüksek geldi ve riskler de olunca herkeste hem karından hem alttan dikişe ne gerek var deyince şehir Hastanesi’ne gidiyorum şuanda sabit bir Dr seçmedim. Ama serhat Altınkaya dan memnun kaldım. Zeynep inci ve Fatma elif isik Eryılmaz iyi diyorlar bide
Beyazmelekkk Rabia4207 bende Kepez devlet çok yakın oturuyorum ama şehir Hastanesi’ne gidiyorum . Ya kimle konustuysam karnın kesilmiş zaten birde alttan hasara ne gerek var sanki 4-5 çocuk mu istiyorsunuz vs deyince çok mantıklı geldi açıkçası ssvd istememin sebebi de sonrasında çabuk toparlanmakti. Ama düşününce normalinde zorluğu illa ki olacaktır yani acı ağrı olacak bence hani . Normali de bilmeyince şimdi sonuçta sıfır acı olmayacak . Öyle olunca 45-50 bintl vermek yerine yine sezeryan olup çocuğuma biseyler alırım diye düşündüm açıkçası .
Rabia4207 Beyazmelekkk eviniz kepez hastanesine yakınsa niye şehir hastanesine gidiyosunuz,evet burayı pek tavsiye etmiyolar o yönde benimde kafam karışık ama doktorumdan memnunum birde gelinimiz burda güvenlik abla tek kişilik oda ayarlarız falan dedi,bakalım hayırlısı
Beyazmelekkk Rabia4207 şehir Hastanesi’ yeni ve özelden farki yok temiz kalabalık değil o kadar . Kepez devlet çok kalabalık yoğun geliyor bana . Orda da Dr bilmiyorum hiç araştırmadım hastane yeni olduğu için şehir Hastanesi’ne gittim hep