mahirsmom Kızlar 26+4 857 gram bebeğim sizin bu haftada kaçtı acaba doktor uyumlu haftasıyla iyi dedi ama burada daha çok olanları okudum 900 gram falan
Fatmaacylnn mahirsmom bebeğinizi kimseyle kıyaslamayın bence herkesin ki farklı olur benim ki de 24 haftalıkken 900 gramdı doktor önden gidiyor demişti sizin ki de haftasıyla uyumlu demiş o yüzden endişe etmeyin her hamilelik farklı sonuçta💕🥰
Merve-metin mahirsmom önemli olan doktorunuzun ne dediği haftasıyla uyumlu ve gelişimi iyiyse eğer kilosunu çok dert etme bende 26+1 ama henüz daha gitmedim kontrole yarın gidecem
12betul mahirsmom 26+6 da gittim en son 1250 gramdı . 1 hafta önde zaten ama tabi cihazda farkedebiliyor . 31. Haftadayım şuan doktora gidiyorum yoldayım hatta bakalım ne kadar olmuş
Ervaidil mahirsmom 25+4 günlük 840 gramdı 28 haftalık olduk haftaya kontrolümüz kaç oldu bende merak ediyorum
3girlsb 23.haftada 700 gram olarak ölçtü doktor Salı günü . Ama şöyle doktor hep der elimize alıp ölçmüyoruz sonuçta 30.haftaya kadar oynamalar olur normal dedi ve 30 dan sonra almaya başlıyor asıl dedi yani sıkıntı yapmayın haftasıyla uyumluymuş
mahirsmom 3girlsb doğru söylemiş doktorunuz benim doktorum böyle açıklamadığı için burada okuyunca insanın aklına her şey geliyor geri mi acaba falan diye
mahirsmom Fatmaacylnn çok haklısınız zaman geçtikçe endişelerim artıyor doğumla ilgili falan da her türlü korku geliyor insanın aklına 😊
Sezer1212 Fatmaacylnn ne tüketiyorsunuz özellikle şu kilo aldırdı dediğiniz bir şey var mı? 1 hafta geride benim biraz dikkat etmem lazım 🥹
mahirsmom Merve-metin inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebeklerimizi 😊 kontrolünüz iyi geçer umarımm
3girlsb mahirsmom yok canım sakın öyle düşünme onlar bebeğin o anki pozisyonuna göre ölçüyorlar tartıya koyup ölçemiyolar sonuçta
Fatmaacylnn mahirsmom bunları hiç düşünmeyin her şey olacağına varır zaten hamileliğinizin tadını çıkarın 🥰 ilk hamileliğiniz mi sizin de
mahirsmom Fatmaacylnn evet ilk benim de 😊 genel olarak tadını çıkarmaya çalışıyorum ama evlat işte insan daha karnına düştüğü an onun için endişelenmeye başlıyor 🤭
Zaxhra 28 haftada 884 gram dedi doktorum gramı azmış 200-300 gram yüksek olması lazımmış 🥹 gramı az gelen varmı
Fatmaacylnn mahirsmom evet öyle oluyor gerçekten Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💕
Eylul41 mahirsmom haftasi ile gayet uyumlu herkesin bebegi farkli tabi. Birde cihazlarin dogru ölçümü var bazen 30 gram geri ya da ileri olcebiliyor %100 net olmuyor zaten az olsada bir sey olmaz saglikli olsun yeter benim 25+4 te 950 gramdi diger kizimda 25+4 te 975 gramdı
mahirsmom Eylul41 Genetik de olabilir aslında benim eşim de ben de minyon insanlarız düşününce normal geldi sizin de daha büyükmüş bebişler 😊