Alyadnz33 Kızlar değişik bişey yapmak istiyorum krema sevmiyorum nasıl yapa bilirim tavuk göğsü lü Makarna bilen varmı tarif
aslaninannesi7 Alyadnz33 krema yerine biraz süt ekleyebilirsiniz onu da istemezseniz sote tarzında yapıp hafif sulu bırakırsanız makarnayla harika olur
Humeyra1 Alyadnz33 ben kremasiz fln yaptığımda beşamel sos yapıyorum az unlu sütü fazla olacak şekilde tavuk az mantar fln güzel oluyor
dygsss Alyadnz33 tavuğu biraz pişir küp küp sonra mantar ve kapya biber ile sotele köri koy içine güzel oluyor
Baharer321 Yani sote gibi yapıp yanına makarna yapmayı deneyin bence hem doğal hem güzel biberinizi salçanızı az bişey baharatlar katın makarnayla karıştırın enfes oluyo
Baharer321 Alyadnz33 soğansız tavuk sote tarzı yapın o zaman baharatlarla lezzetlendirin soğan olcak diye birşey yok ☺️
Alyadnz33 dygsss Ay nedir bu yemek yapma derdi hergun bıktım ya soğan ve biber bu aralar tiskindim başka türlu nasıl yapa bilirim domatesli biseyler söyleyin ya tarif verin
dygsss Alyadnz33 domatesli olarak da soğansız tavuk sote yapın biber domates koyun bi diş sarımsak atın lezzet versin baharat koyun yanına da makarna pilav da olur tavuk şiş yapın yada soslayıp fırında harika oluyor
dygsss Alyadnz33 tavuğu soslayın baharatlar ve yoğurt ile şişlere sırasıyla domates biber tavuk karışık dizin fırına verin çok güzel oluyor
Alyadnz33 Bnguuu_102 yok ya yanına yapmayı düşündüm salatayı makarnanın içine domates soslu biliyor saniz verin
gizem3435 Alyadnz33 patates püreli tavuk göğsü ile çok güzel tarifler var onlara da bakabilirsiniz. Yanına da makarna yaparsınız.