busra05_ Kızlar 12 haftayı gerıde bıraktım bugun ancak folık asıt ne zamana kadar kullanılıyordu ben doktoruma gunum çok oldugu daha soramıyorum da devlette kendısı birde gebelikten önce hiç almadım gebeliğin 4. Haftasında öğrenınce içmeye basladım
Aycaunalsimsek busra05_ İlk 3 ay genelde kullanılıyor ama doktorunuza bağlı. Benim doktorum 3.aydan sonra kesti. Multivitamin, omega3 vs onları kullanıyorum şimdi
AnayimBenAna_ busra05_ 12. Haftada bıraktım ben multivitamin aldım başladım. Kan ilacıda değerlerime baktırıp kullandım
Busetacir busra05_ 12. Hafta bitince bıraktırdı bana, sonrasında demir ilacına, d vitaminine falan başladım. Kan tahliline göre verir takviyeni
Melike1001 busra05_ ilk önce Bi kutu kullanıp sonra elenatal 2 ye geçtim ve doğuma kadar buna devam edecekmişim extra sadece d vitamini kullanıyorum bu kadar kullandığım elenatal de folik asit diye geçiyor ve demir vs içinde hepsi var
[silindi] Doktoruna gidene kadr kullanmaya devam et bence canım. Doktorun buraktıracaksa söyler zaten
busra05_ [silindi] bi yandan dediğiniz gibi devam etmek istiyorum riske atmayım diye ama bi yandan da fazla kullanımı zarar dıye okudum kafam çok karısmıstı🌸
aysegul2812 busra05_ ben doğuma kadar kullanacağım içinde vitamin demir olan bir folik alıyorum siz bence doktor kontrolünüze kadar kullanıp kendisine bi danışın 🙏
sinem93- Kendi doktorunuza soramıyorsanız sağlık ocağı doktorunuza danışın derim ben. Herkesin gebeliği kendine özel çünkü.