BusrAsil2019 BA1 Hanımefendi inanç durumunuzu bilmiyorum isterseniz iyilik yapmak yardımda bulunmak adına üşenmeyeceğim buraya yazacağım diye sordum okuduğum dua bana iyi geldi sizde faydalanın istedim bu kadar amma uzatıp trollediniz ya
BA1 BusrAsil2019 ben hocaya dua mi yazdıracaksınız gibisinden sordum siz bayağa farklı anlamişşiniz inanç falan iyi akşamlar size
bulut955 BA1 Bende öyle rüyalar görürdüm annemler tak rahatlarsın dediler taktığımdan beri hiç görmüyorum inşallah sizde de işe yarar hayırlı doğumlar şimdiden 🙏
gunesveguney BA1 ben baya görüyorum hatta bende post açmıştım 1-2 gün önce. Doktor hamilelik hormonlarıyla alakalı çok normal dedi. Bir kesim de başka şeyler diyor ama üzerine çok düşünmemeye çalışıyorum Cevşen’im var onu takıp yatınca daha rahat uyuyorum psikolojik sanırım
Eceunverkanra BA1 Ben normalde ruyalarimi her zaman hatirlamam, ama hamile kaldigimda asiri canli bazen sıkıntılı ve korkulu ruyalar goruyorum. Hatta sıkıntılı ruyalar baslarsa heh diyorum hamileyim benim hamilelik testim bu ruyalarin gelmesi gibi bir sey😂😂😂
Beyzadrs BA1 bi keresinde duymuştum hamile kaldığımızda çok kabus görürmüşüz, ben ilk hamileliğimden bir hafta her gün kabus görünce şüphelendim :) hepimiz aynıyız anlaşılan
Buesra1905 Allahım herkesin sıkıntısını gidersin. İnşallah huzur dolu uyuruz hepimiz. Galiba gerçekten her şeyden etkileniyoruz ve östrojenden oluyormuş. Çünkü ben saçma sapan rüyalar görüyorum. Hatırladığım için de korkuyorum. Abdestle ve ya namaz kıldıktan sonra yatsam bile oluyor düşünün o yüzden hormonlardan bence. Allahım herkese şifa versin 🤍