Tugbaarasderin Mrb hanımlar klozete sirke dokmuştüm hamileyim 34 haftalık klozetı kulanmak zorunda kaldım bır zararı varmıdır korktum tedirgin oldm bıran
kizbebekannesii Tugbaarasderin nasıl yani ? Biz mantarı olan hamileler o sirkeyle vajinamızın dışını yıkıyoruz. Sirke zararlı değil aksine faydalı neyden korktunuz?
Tugbaarasderin Ilk once domestosla yıkar sonra sirkelerim bugunde avil kulanmak zorunda kaldım bır zararı olur bebeklerime cok endişeliyim
Drsnbyfatma Tugbaarasderin domestos sirkeye göre zehir tertemiz yapmışsın işte tuvaletini ne güzel takma
Melisssss1994 Tugbaarasderin E ben vajinamı sirkeli suyla yıkıyorum. Ki doktorum söyledi bana. Ne gibi zararı olacak canım.
Tugbaarasderin Melisssss1994 bilmiyordum sirke kukanıldgnı vajinaya klozet olunca endişelendim ılk oncede domestosla yıkadım sonra sirkeledım ınsan tedirgin oluyo işte
Serays Melisssss1994 hamileyken de vajina temizliğini sağlıyor değil mi? Akıntı için de iyi gelir mi acaba. Ve ne sirkesi melis hanım ?
Melisssss1994 Serays Evet bende az enfeksiyon çıkmıştı. Doktorum sirkeli su ile vajinanı yıka demişti. Ben Elmalı sirke ve az su karıştırıp iki güne bir yıkıyorum. Şu an enfeksiyon kalmadı. Hala da devam ediyorum. Hiçbir zararını görmedim.
yesillimonn Bacım ne olacak Allah askina yaa😂 bence sirke degilde bu kadar pimpirikli olmak zararli yani ne bilim sonucta yenilen bisey salataya katiyoruz sebzelerimizi sirkeli suda bekletiyoruz zararli bisey olsa bunlari yapmazdik..