Busetacir Seyda5- bana çatlamış gibi geldi, mutlaka değerlendir. Benim de adetim 30 34 gün arası değişiyordu yumurtlama görüp değerlendirdim gebe kaldım. Bence takip etmekte fayda var😊
Seyda5- Kızlar dün koyuydu bugün düne göre biraz daha açık ama ben lh testi dışında ateşölçer ile de yumurtlama takibi yapıyorum bugün ateşim 35.9 yani yumurtlama olsaydı yükselmeye başlaması gerekiyordu. İkisi Şuan birbirini tutmuyor olmuş mu?
gayesblog Seyda5- regl periyodun 30 ise 16.gün regl periyodun 32 ise 18.gün regl periyodun 28 ise 14.gün yumurtlama günündür Ben böyle testlere güvenmiyorum anlamam da ilgilenmem de :)
Seyda5- gayesblog değişik işte benim güzelim 29 30 31 32 bile gördüm hatta ilk defa 14. Gün yumurtlama oldu normalde 16 18 19 21. Gün oluyor o yüzden teste başladım 😀
Armgn Ben herkesin yumurtlama zamanının farklı olduğunu düşünüyorum mesela ben adetimden hemen sonra yumurtluyorum bence çünkü 2. Gebeliğim bu hemen tuttu ikisi de o yüzden adetten sonra ilişki sıklığı önemli yumurtlama tutturmak