Ovülasyon testi ile hamile kaldım . Erken gebelik testi ile öğrendim regl. Düzensiz olduğundan erkenden bhcg testi verdim 197.0 çıktı 2 hafta sonraya devletten randevu aldım gittim kese göründü çok küçük dendi haftaya tekrar gel dedi 1 hafta sonra gittim hala ayne kese gelişim yok bebek görünmüyor boş gebelik yada geç döllenme olabilir dendi haliyle moralim bozuldu hemen aynı gün özele gittim vajinal ultrason ile ölçüm yapıldı 5,5 haftalık ancak kalp atışı yok dendi haftaya tekrar gel bakalım dedi sat uyumsuz biliyorum yumurtlama günümü dememe rağmen bir aksilik olduğunu hissettiriyorlar şehir dışına çıktım başka bir devlet hastanesine 1 hafta sonra gittim hiç bir şekilde kese bebek ölçümü devlet hastanesinde o makinelerle ölçülmüyor boşuna duruyor neyse detaylı ultrason girdim bu kezde 4 haftalık ölçtü gerilemiş çok saçma hiç doğru ölçüm yapıldığına inanmıyorum ne yapacağımı şaşırdım aynı durumda olan varmı tekrar başka özelemi gitmeliyim kürtaja mı hazırlamalayım kendimi çok yoruldum 😔