Hdou4225 zuleyhakoc Benim ilki sezeryan oldugu için simdi de sezeryan olacagım canım. Allah için eli fena değildi sezeryandan sonra sadece 2 gün cok agrım oldu. Bazı arkadaslar farklı doktorlarda 1 hafta 10 gun agrı cekmişler
Gulcan123 HzlBrls türk metal sendikasıyla ilgili bir anlaşma tam olarak bende bilmiyorum eşim ilgileniyor konuyla. Birde tanıdık vasıtasıyla olan bir indirimimiz var sanırım
Sevdabrs Gulcan123 Gulcan123 benim esimde sendika indiriminden faydalaniyor sibel hnma gidiyorum ama fiyat almak bir turlu nasib olmadi cok merak ediyordum tesekkurler
HzlBrls Sevdabrs Sibel hanımdan memnunmuşsunuz ? Ben ilk defa gidicem mart ta.. tavsiye üzerine gidiyorum iyi bir doktor olduğu söyleniyor sizin görüşleriniz nedir ?
Sevdabrs HzlBrls ben mennunum sakin bir doktor guleryuzlu sormadan detayli bilgi verip haftana gore olusabilcek sikayetlerini kontrol amacli sen soylemeden soruyor cok sukur mennunum
Zulubik Benden de merhaba, 5+3 'teyim. 7. Haftamda kalp atışı için ilk muayeneme gitmeyi düşünüyorum. Esentepe hastanesi' nde emel hanıma gidecektim ama hastanede yenidoğan yoğun bakım olmadığı için vazgeçtim. Muhtemelen Medicana 'ya gidicem. Bi arkadaşımdan aldığım tavsiye ile Neriman Çelik' e. Normal doğuma teşvik etmiş ve çok ilgilenmiş. Umarım ben de memnun kalırım.
-emel- Zulubik canım bende o doktora gidiyorum tavsiye ederim çok ilgili sakin bir bayan hiç çekinmeden istediğini sorabiliyorsun
Tugbakaya Zulubik canım Aynur Şendemiri tavsiye ederim medicanayla anlaşması var lütfen bi araştır ben ve giden arkadaşlarım inanılmaz memnunuz