simge_a Teslimenursevil hayırlı olsun 💙 orası bana çok uğurlu geldi ilk denemede hamileyim şu an 🙏🏻 darısı başınıza
Bbk88 Teslimenursevil Teslimenursevil canım kac tane yumirtam toplandı ilk ikisinde hiç mi tutmadi kaliteleri nelerdi
Teslimenursevil Bbk88 4 embriyom vardı 1 sene arayla koydurdum tutmadı 3. Gün embriyosuydu hepsi kalitelerini bilmiyorum canım şuan başldığım doktprum 3. Gün embriyosu kesinlikle koymıycam dedi bu yüzden
Bbk88 Teslimenursevil evet canım 3 te tutan var ama 5 inci gün tutma ihtimali en yüksek olan Rabbim yüzümüzü güldürsün insallahhh ❤️❤️🙏
Babymom__ Hayırlı olsun. Ben de ikinci denememde olumlu sonuç aldım. Bebeğim doğdu ve şuan 25 günlük. Olumlu düşünün, mümkün olduğunda stressiz olmaya çalışın. Umarım güzel sonuçlar alırsınız.
Teslimenursevil Kadermiray opumu oldum 25 kasımda 8 tane 5. Gün 2 tanede 6. Gün embryiom donduruldu transfer için adet bekliyoruz ama şuan ohss teşisi olduğu için hastanede yatıştayım
Teslimenursevil staRmama transfer aşamasındayım canım yarın kontrolüm var🙏🏻 transfer günüm netleşicek