Tlaytas Anneolacak bende 20 haftalik olucam dus aldim ciktim simdi bildigin nefes alamiyorum normalde iyiydi ama dustan mi ne daraldim
MugeIk 34 cü haftamdayım daha önce yürüdüğümde , hızlı konustugumda nefesim yetmezdi ama dün geceden beri aldıgım soluk ciğerlerime yetmiyor gece ıykudan ıyandım sabaha kadar yatamadım... bugünde devam ediyor ara ara ... cok zor bi durum 😔
bebegimibeklerlennn 31+2 bitti bugun. normalde astım hastasıyım hamilelikte ilacimi bıraktığım icin zaten zorlaniyodum ama nerdeyse 2 aydir falan cok kotuyum hele ki 1 aydir tikaniyorum artik 😦☹☹
Smhtlha 20+5 deyiz bayadır var ama bu hafta iyice arttı ev işini yaparken bile koşu yapmış kadar nefes nefese kalıyorum😄
GizemKaan Anneolacak aynen bende öyle. Burnum falan da tıkandı dr sprey sık okyanus suyu fln dedi veya tuzlu su ama hiç bşyin faydası Yok.
bebegimibeklerlennn Anneolacak cok tesekkur ediyorum. kimi doktor devam et ama her duruma karsi ilaci yaninda taşı bisey olduğunda doktora goster mutlaka dedi kimisi direk birak dedi bende riske atmak istemedim