Esraaa_06 Kızlar özür dilerim bayağı oldu ama çıplak gözle belli oluyor ama kamera bir türlü algılayamadı sat 24 Ekim bat 20 sizce var mı? Kan vermeli miyim?
october Esraaa_06 silik var kalbini kırmak istemem ama bu testler hep yanlıs çıkarıyo çok başıma geldi şimdi de silik çıkardı hiç sevinmedim kan verdim bekliyorum sen de kan ver
esrasavas Esraaa_06 çok yeni silik gördüm canım kan testi ver bide sağlık ocağında da verebilirsiniz gebelik için
Esraaa_06 Erkekannesiiiii ayy inşallah ya çok teşekkür ederim randevusuz gitsem devlet bakar mı acaba biliyor musun ♥️
Esraaa_06 Gokturkmom_ ayy inşallah yaaa çok teşekkür ederim yarın evlilik yıl dönümümüz umarım bir hediye olur bizede 😍😍🙏
Esraaa_06 Bu arada ayın 4’ü yumurtlama gördüm o gün ilişki olmuştu. Konulara karşı bi duyarlılık oluştu bunun beraberinde midem bulanıyor saçma bir şekilde kabuslar görüyorum kaç gündür
Esraaa_06 october ay umarım sen de ben de hamileyizdir kurban olduğum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah randevusuz gitsem bakar mı peki biliyor musun?
Erkekannesiiiii Esraaa_06 hastanaye gittiğinde sekretere sole gebelik supesi var kan vercem diye verirler oradan sana randevu
Esraaa_06 october olsun kurban olduğum Rabbim bir daha ki ay seni sevindirsin inşallah üzülme canım benim Rabbimin bir bildiği vardır 🙏
Esraaa_06 esrasavas ben sağlık ocağına daha kaydımı yaptıramadım ya 🥹 daha annemin evinin orada ki sağlık ocağında duruyor bildirmedim daha maalesef devlete gideyim en iyisi çok teşekkür ederim💖
Esraaa_06 Kızlar ben kan verdim 1.20 çıktı o test nasıl öyle gösterdi ya ne Ümitler ile gitmiştim… nasıl sevinmiştim nasıl mutlu olmuştumm…
babyandmomy__ Esraaa_06 bazen bu derecelerle öğrenenler sonradan yükseldi diyorlar ümit vermek istemem tabiki ama okuyordum böyle