Bilge-96 Kızlar klomenle bir yumurtam 21 mm oldu Ovitrelle yaptım dün 22:00’de. Doktorundan ya da muayenelerinden tecrübeli olanlar var mı çatlatma iğnesi sonrası ne zaman yumurta çatlar biliyor musunuz
Ilktan Bilge-96 genelde doktor şu saatler arasında birlikte ol sonra gün aşırı ol diyor size soylemedi sanırım ama 36 saat içinde çatlıyor diye biliyorum
Cihangir09 Bilge-96 36 saat içinde çatlar bu hemende olabilir 36. Saatte hiç belli olmaz ama spermler de zaten içerde 5 güne kadar canlı kalabilir şu 3 4 gün ilişki olsun yeterli iğnenin 12. Gününden sonra test yapabilirsiniz inşallah olur ☺️
Bilge-96 Ilktan bana iğne sonrası 3 gün her gün ilişki dedi özellikle saat belirtmedi. Çatlama kontrolü için vs kontrole çağırmadı. Adet gecikirse test yaparız hamilesindir değilse zaten adet olursun dedi
Ilktan Bilge-96 ilk hamileligimde benimde öyle oldu yumurtalarım kendi büyüdü ben catlicagi zamanı bilmediğim için siz catladin dedim çok şükür benim ilk denemede oldu inşallah güzel haberler alirsin
Bilge-96 Ilktan inşallah çok teşekkür ederim. Hemşireyim olmadı çalıştığım hastanede bi ultrasona girer kontrol ettiririm çatladı mı diye
Bilge-96 Ilktan evet önceki doktorum bana da gel çatlamış mı bakalım demişti bu demedi bilmiyorum artık bakalım ne olacak
Frde Kizlar çatlatma iğnesi sonrası 14. Gün kaset test yaptm negatif çıktı adetime 6 gün var erken gebelik testi mi yapmam gerekiyordu acaba ya da dogrudr bilmiyorum