Yagmureyll Özel bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz kızlar ben 30 haftalık hamileyim her zaman jiletle duşta alırdım ama artık göremiyorum şu venüsün kadınlar için traş jellerinden alsam susuz kullanılıyor mu onlar kullanan var mı?
Betusmsr Yagmureyll Jilet Venüs çok rahat duş dışında kullanmadım duşta suyla bir kayganlasiyor onunla görmeden de rahat alabilirsiniz
crazyymom Guneyinannesi1 bence mantıklı yaptirabilen yapsın benim kocam yapmak isterse ben yaptıramam asla 🤣
2418 Guneyinannesi1 Ever bende gördüm eşim alıyor falan diyenleri nasıl yapıyorlar nasıl yaptırıyorlar hala anlamıyorum 8 yıllık evliyim ışık açık görmemiştir eşim beni utanırım 😁😁
YeloveMucizesi Hamilelikte jel ve kremlerin kullanılması uygun degl bende doktoruma sormustum kesnlikle hayır demişti jilet yada agda en iyi çözüm bende zorlanıyorum ama ayna alıyorum banyodayken öyle bakarak temizliyorum öyle dene istersen birde
Yagmureyll YeloveMucizesi İşte bende suyun altına girmeden ayna ile alayım dedim de kuru almak istemedim o yüzden jel aklıma geldi şu shea butter olanlardan
YeloveMucizesi Yagmureyll yok canm neolursa olsun jel ve kremler kesinlikle yasak dedi benim doktorum
Mavisanne88 Yagmureyll Venüs çok güzel susuz olmuyor ama suyla bayağı kaygan oluyor ağda yaptırabilen ağda yaptırsın ama en temizi
Zehra_arsln Yagmureyll ben kullandım canım gayet iyi kullanisli normal traş bicaklarri gibi hemen cikartmiyorda deneybilirsin
Bubu_ Yagmureyll ilk bebeğimde de bu sekilde yapmıştım büyük bir ayna aldım o sekilde görebiliyordum aynı sekilde devam ☺️
Bubu_ Yagmureyll normalde yapmam ama esimden yardım alıyordum zorda aklınca doktor kontrolu vs emin olmak için ama her seferinde de olmuyor maalesef kendiniz görmek için bi ayna iyi olur ☺️🙏🏻
Zuhal_Y Yagmureyll al canim harika bisi suyla birlikte kopuklu al kuru almiyor jelleride kolaylik sagliyor ve hemen cikarmiyor ben her banyo da alirim buyutmem