Eminemert Bayanlar 36haftalık gebelik ilk önce sırtımda cıktı kırmızı et beni küçük ama şimdide gögsümde cıktıgını fark ettim dün bugün yoktu bi anda cıkan bişeymi gecermi varmı bilgisi olan tatlı bi kaşıntı var🤔🤔
Aysun2834 Eminemert boynumda belimde her yerimde çıkmıştı açıkçası doğumdan sonra dökülğr dedi doktorum hormonel nirşey dedi ama 3,5aylık oldu kızım hala dökülmedi biraz daha büyüsün kızım dökülmezse yaktırmayı düşünüyorum
Bulut74 Eminemert benim de çıktı 3,5 yıl oldu hala duruyor 🙄 yine hamileyim bi kaç tane daha çıktı Doğumdan sonra yaktrcam inşallah cildiyle Doktoru öyle demişti.
Btlblgn Benimde ilk boynumda minicik minicik çıkmıştı bikaç gün önce göğsümdede çıktı yarın kontrolüm var doktoruma soracağım umarım geçer
YeniAnne55 Eminemert hamilelikten önce vardı göğsümde doktor gebelik düşünüyosan hemen aldır emzirirken sıkıntı yasarsın dedi bende ha bugün ha yarın diye diye salladım hamile kaldım doktoruma dedim doğumundan hemen sonra onuda aldırırız dedi🤷🏻♀️
Mhtpsrkn Bende normalde de vardı göz kapağımda şimdide gözümün çevresinde çıkmış bi iki tane inşallah düşerler😏
Elaylama Eminemert benim bazı benlerimin şekli değişti çıkıntılaştı Ama yeni çıkan bir ben farketmedim gördüğüm yerlerimde.