senamom_ 28 haftalık hamileyim kızlar özellikle geceleri ayak bileklerim topuklarım kaşınıyor çok rahatsız etmiyor beni ama aynı durumu yaşayan var mı hamilelikten önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım
Anonimanonim senamom_ ay aynısını yaşıyorum çok kaşınıyor sizin geçmiştir belki normal birşeymiymiş acaba
Esmamuaz senamom_ avuç içinizde kaşınıyormu bende gebelik kolestazı çıkmıştı öğrendiğim gün doğum yaptım önemli bir şey doktora söylerseniz kan değerlerinize bakar
senamom_ Anonimanonim hamilelikten oluyormuş hâlâ çok az kaşınıyor ama ilerlemedim sizinki çok kaşınıyorsa mutlaka doktorunuza danışın
anonimuye Anonimanonim karaciğer degerlerinize bi baktırın bazen kolestazda kasıntı yapıyor ihmal etmeyin
Anonimanonim senamom_ siz doktorunuza sormuşmuydunuz Dün ilk defa oldu benim kaşıdıkca daha çok kaşındı çatlak kremimden sürünce geçti bir daha tekrarlar mı bilmiyorum
Toticik Bebek yağı sürün o çok iyi geliyor hamilelikte doğalmış hormonlardan dolayı vücut kuruyormuş o yüzden çatlak olup kaşıntı yapıyormuş her zaman nemlendirici kullanın kaşıntınız olmaz tabi çok ilerlediyse doktorunuza danışın
senamom_ Esmamuaz hayır sadece ayaklarımda oluyor ve bayağı hafifledi kolestaz olacak kadar ilerlemedi çok şükür
Eylul41 Esmamuaz evet maalesef kuzenimde kolestazdan dolayi 30. Haftasında dogum yapti sukur bebegide oda iyi ama kasinmaktan mahfolmustu. Bende 10 gin once ellerom kaşındı ve kizardi cok korkmustum gece yarisi acile gittim karaciger safra degerlerine baktirdim cok sukur. Doktor istemese bile her ay test veriyorum bende
Esmamuaz [silindi] 39+1 haftalıktım doktor direk gebelik kolestazı bebek ölebilir dedi beni il hastanesine sevk etti değerim kaç çıktı bilmiyorum O gece oğluma kavuştum çok şükür
[silindi] Esmamuaz evet alt ast değerlerimde yükselme gördüler ama çok aşırı değil bugünde safra kesesi testi verdim
Esmamuaz [silindi] İnşaAllah yükselmez Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
Esmamuaz Eylul41 Ben şimdi tekrar hamileyim yine olacak diye korkuyorum Son aylar sıkı takip etmem gerekiyor Rabbim sizede hayırlı sağlıklı bir şekilde yavrunuza kavuşmayı nasip etsin🌸