bnnryksl Ne iyi gelir kültür testleri temiz ama enfeksiyondan kurtulamıyorum napmam lazım artık kızılcık suyu nioli yağı ne varsa uyguladım yok banamısın demiyor
Baby_B bnnryksl suya limon dilimi atin tüketin C vitamini tüketin Bol bol mandalina yiyin Sekeriniz yoksa tabi.. C vitamini tüketildiginde enfeksiyon geciyor Olmamak icin bunlara dikkat ediyorum
Tuba5252 bnnryksl c vitamini iyi geliyor diyorlar bende kullanmaya başladım bakalım ınsallah bir faydası olur benim sıkayetim yok ama idrar da yanma kaşıntı falan . Nedense idrar tahlılınde çıkıyor bende ne yapacağımı şaşırdım . Sizde herhangi bir sorun var mı peki ?
isimsizdir Benmde var vajinada yanma normal lavabo ihtiyacı yokken bile kasinip yanıyor kaç kez gittim yatisim oldu serum aldım antibiyotik ilaç ama faydası yok şuan bile hastayım özele gittim yine ilaç yine boş çıktı
Gizemnur1111 bnnryksl bende de var maalesef dut kurusunu kaynatıp içmeyi tavsiye ettiler ama henüz denemedim
Minimalist03 Ne yaptımsa kurtulamadım neler denedim neler artık üç haftam kaldı hayırlısı bakalım antibiyotik bile fayda etmedi ümidi kestim su içip tuvalete gitmekten baska yaptıgım bişi yok neler denedım neler kronıklesmıs artık
bnnryksl Minimalist03 ay bu nedir ya kronikleşmiş bizde demekki artık bebeklerimize zarar vermeden hayırlısıyla doğursak hepimiz
mucizegebee Bende aynı durumu yaşıyorum hamilelik öncesi de ayda mutlaka 2 kez olurdum kronikleşti bol su içmekten başka çözüm bulamadım 2 dakika tuvaletimi tutsam hemen enfeksiyon oluyorum
bnnryksl mucizegebee ay bu nedir ya kronikleşmiş bizde demekki artık bebeklerimize zarar vermeden hayırlısıyla doğursak hepimiz
-sum- bnnryksl çiçeğim burda da karşılaştık 😍🌻 ya sorma bende idrar yolu enfeksiyonundan iğne yedim bir hafta antibiyotik bakalım bu hafta tekrar tahlil vericem üreme olmuyor ama enfeksiyon geçmiyor bir türlü hiçbisey de fayda etmedi ne kızılcık ne ne nioli yagi