Minikfasulyem_1 Merhabalar kızlar göğüs pompaları listelerimizin olmazsa olmazımıdır? Alırsam elektrikli almayı düşünüyorum kiwi markasınnn hem tekli hem ikilisi var hangisini tercih etmeliyim?
Melisi2 Minikfasulyem_1 evet göğüs pompası çok gerekli ama kablolu tercih etmeyin benim 2. Gebeliğim bu sefer kablosuz elektrikli göğüs pompası alacağım. Çünkü oturduğun yerde uzun süre sağamıyorsun çocuk ağlıyor bişey oluyo kalkman gerekiyo. Ama diğerinde dışarıda bile kullanıyorsun.
Emsal_swvinc1 Minikfasulyem_1 bence kesinlikle gerekli sütü olan olmayan farketmeksizin sadece bilinçsiz kullanımdan kaçınmak lazım. Gebe okulunda ilk zamanlar pompayla sağım yapılmamasını söylemişlerdi elle sağım ilk 1 hafta 10 gün daha sağlıklıymış pompalar göğüsteki sütün akış hızını değiştirebiliyormuş sanırım bebeğin ilk alışma zamanını etkiliyor o da anladığım kadarıyla. O yüzden bende ilk olarak manuel almayı düşünüyorum bilindik markanın daha sonrasında ihtiyacıma göre elektrikliye geçicem . Eğer çalışmıyorsanız ev hanımıysanız tekli yeterli olabilir. Tecrübeli arkadaşlar yanıtlar umarım sorunuzu. Sağlıkla gelsin bebeğiniz🌸
Miniklerinannesiyim Minikfasulyem_1 kablolu. Olanlar tam bir eziyet tavsiye etmem ilk dogumda malesef oturup onunla sagıyordum strese giriyordum vs bozuldu şimdi 2. Ye hamileyim bebebao aldım rahat ve küçük görünüyor inşallah istedigim gücü verir arkadaşım da kullanıyor cok memnun ikimizde dolaptan almıştık sizde bakabilirsiniz manuel olarakta mochi kızımda kullandım cok memnun kaldım aynı pompayı kullanıcam şimdi
Minikfasulyem_1 Emsal_swvinc1 çok teşekkür ediyorum hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah 🙏🤍 kuzenim bana mochi markasının manuel pompasını önermişti hepsi buradada indirime girmiş 350 tl ☺️ hatta o sadece onu kullanmış elektrikliye gerek duymamış ama kafam karışıyor kimiside elektrikli al dursun diyor bilemedim bende🫠
Miniklerinannesiyim Minikfasulyem_1 mochi olan yormuyor güzel sagıyo zahmetsiz agrısız sessiz araştırın isterseniz
Dilek_aslndg Benim ilk gebeliğim ama ablam ve yengem mochi nin manuel pompasını kullanmışlardı onlar çok memnun kalınca bende aldım ama ne olur ne olmaz diye de yine mochi nin elektrikli giyilebilir göğüs pompası aldım bakalım kullanabilecekmiyim hayırlısı