Esrayusuf Kızlar merhaba çift rahimli olunduğundan doktorunuz nasıl bilgi verdi ultrasyondan mı gördü Yoksa rahim filminden mi kesinlik koydu
Esrayusuf Pamugum peki ne yaptın sonrasında gebelik geçirdin mi ben hamileyken öğrendim sorun olmaZ dedi doktor 2 hafta sonra 8 haftalık olan bebeğimin kalbi durdu rahim filmi çekmem gerektiğini söyledi doktor
Sltngc Benmde cıft degıldı tam olarak ama perde var dedıler ıkı dusuk yaşadım ıkıncı gebelıgımde ultrasonda gordu doktor pek ümitlenmeyelim bu gbı durumlar düşük olabiliyor dedı zaten sonrasında bebegm düştü rahım fılmı falan cekıldı sonra hısteroskopı amelıyatı oldum perdeyi aldılar yanı suan 12 haftalık hamıleyım rabbım saglıkla kavuşturursa.. tedavı olmadan kesınlıkle tekrar denemeyın bence..
Emelllce Sltngc merhaba bende sizinle aynı durumdayım şuan sonucunuz ne oldu acaba üstünden çok zaman geçmiş ama bilgilendirirseniz sevinirim
Pamugum Esrayusuf çift rahim olup da çocuk sahibi olan sorunsuz hamilelik geçiren çok insan varmış canım sen gönlünü ferah tut
Pamugum Esrayusuf inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini verirsn canım dualrma seni de katıcam merak etme🙏🏻