Mervealya1992 rozamomy ay gecmesın zMan istiyorum ama geçti gitti yaaa 😂2. Doqum oldugundan yavas gtsın dıyorm hahaha
Srp53 rozamomy sezaryen istiyorum şimdilik o yüzden belki daha az vardır. Sizin var mı bi planınız doğum şekli konusunda ?
Demetyyy rozamomy çok heyecanlıyım stresliyim ve sinirliyim 😂😂 Çok korkuyorum da sancım ve kasılmam hiç ağrım yok sadece tansiyonum düşüyor
Fatmanur12345 rozamomy yaaa insallah bende yazarım böyle 138 günümüz var daha😁 sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah🤲🏻🤲🏻🌹🌹
Melike1001 rozamomy Bi gün bende yazacağım inşallah bunu ama daha yolumuz çok kocaman 162 gün var daha 😁
rozamomy Melike1001 geçer geçer o zaman, bu zamana kadar ben de nasıl gecicek diyodum da geçmiş işte 😅
Hasret3449 Melike1001 Ben de sizin gibi diyordum canım bir bakmışsın öyle güzel geçmiş ki benim de şu an 89 burada 240 yazdığım olmuştu geçer mi demiştim çok şükür geçti ve şu an 89
Melike1001 rozamomy yani 17 haftalık olduk 5 haftalıkken acaba bu zamanlara nasıl geleceğiz diyordum şimdi kızçemiz öğrendik zaman hızlansın diye bekliyoruz 🥰🥰 ama haklısınız inşallah çabucak geçecek 🥰🥰🥰