Busranurinc Merhaba hanımlar Tüğlenme, kıllanma probleminize karşı neler yapıyorsunuz artık jiletle baş edemiyorum ağdadan da korkuyorum çocukta lekeler oluşur diye 22+3 deyiz gebelik öncesi epilasyona gidiyodum fakat bıraktım sizler neler yapıyorsunuz 🥹💞
mahirsmom Busranurinc 26+5 ben de jiletle alıyorum ama artık iyice zorlaştı şimdiden göremiyorum o bölgeyi ağda hiç yaptırmadım daha önce ne yapacağım bilmiyorum 😄
myangelson Busranurinc ağdadan da korkuyorum çocukta lekeler oluşur diye Ne alaka? Bu da yeni bir hurafe miymiş 😅 ağda çocukta leke falan yapmaz sadece riskli bir gebeliğiniz varsa yasak kasilmayi tetiklediği için o kadar.
cereNehir_02 Busranurinc ilk gebeliğimde ağdaya gittim hep hiç leke falan yok çocuğumda şuan 2. Gebeliğimdeyim yine ağda yapıyorum
Alpmom__ Busranurinc venüsün jilet bıçağıyla devam 🥲 31. Haftadan sonra zorlaşmaya başlasa da ağdaya dayanacak gücüm yok
Octaviablakee Ben de eskiden lazere gidiyordum. Bu süreçte jilet. Ama çok konforsuz değil mi? Sert sert çıkıyor kaşınıyor yara oluyor
gzm2410 Bende 22 haftalık hamileyim, öncesinde lazere gidiyordum Venüs traş bıçağı aldım bende normal jiletler kadar sert çıkarmadı ve geç çıkıyor belki vücuttan vücuda değişir ama normalde de çok tüylü biriyim
Kezbankafa myangelson bende şaşırdım ilk hamileliği m’de de yapabildiğim kadar kendim yaptım sonra ağdaya gittim kuaföre. Şimdi yine artık zorlandığım zamanlar yine gittim ağdaya. İnanın büyük kolaylık.
a-b1 Pembesu bende gebelik öncesi lazere gidiyordum ama mecburen bıraktım. Venüs ün mor ve turuncu olanı var bende. Turuncu olan vücut için kullanılabilir ama derseniz ki hiç tahriş olmasın kıvrımlara kolayca ulaşabileyim o zaman moru kesinlikle özel bölgede deneyin. Jel başlığı ile beni hiç tahriş etmedi çok çok memnunum
tazebiirannee Busranurinc ben senelerdir ağdaya gidiyorum oğluma hamileyken de hep gittim şuan yeni hamileyim hâlâ ağdaya devam ediyorum
Rafaelli Busranurinc epilyasyona gidiyorum 3ayından beri en rahati en guzel zaman kazandıran,dr izin veriyorsa gidin bence