Zehranurikilik Kızlar ilk 3 ay hamileliğim rahat geçti ama şimdi 13+2 yim daha bitkin bunalmış tuhaf hissediyorum bu sabah ishal olmuşum bir de mide bulantım var kusmuyorum ama bulanıyor gibi mide bulantısı normal mi çünkü ilk üç ay hiç olmadı
1oglanannesi Zehranurikilik ilk ũç ay kötü gecer genelde sende farklı olmuş olacak o kadar baslarda yasamiyon sonra yaşiyosun gebeliyin cilvesi 😜💖
1oglanannesi Zehranurikilik Allah yardimcin olsun bacim kendine iyi bak kusanda miden bulansada yemeyini eksiltme 💋🥰
Elus Zehranurikilik bulantı değişik bişey 🤦🏻♀️ benim başından sonuna kadar sürüyor. İnşallah geçer senin🙃
Zehranurikilik 1oglanannesi Allah razı olsun valla ilk üç ay iştahım fazla yoktu ama sanki bir iki gündür az az sık sık yiyorum bakalım Salı günü cinsiyet öğrenmeye gidicektim kontrol eder umarım herşey normaldir
1oglanannesi Zehranurikilik öyle oluyo 3 aydan sonrayi gebeliyin bal ayı dönemi bile diyolar 😅işdah artıyo mide bulantısi azaliyo 😁😁
rumeysa_1c Canım ben de aynı senin gibi ilk haftalar çok rahattım 12haftadan sonra başladı benimde midem bulanıyordu ama hiç kusmadım sürekli uyuyordum halsizlik oluyordu 20 den sonra hepsi geçti ama