Nesonunbeybi Kubraslmz Busra1921 çok şükür 2 gün önce detaylı ya girdik sordum o da dedi ki plesentan aşşağıda yavaş yavaş yukarıya çıkacak sıkıntı yok gayet normal dedi ,sizin kaç hafta 🤍
Melike1001 Gokturkmom_ 16+5 yani iki gün önce 🥰 kalp atması gibi üç kez pıt pıt oldu 🥰 arada da böyle içimden bişey akıyor gibi geliyor kızım mı bilmem ama o iki gün önce ki kalp atışı kızımdı 🥰
kader26_ Beyzahamarat72 şuan 67 kiloyum. Ben de araştırdığım da 20. Haftaya kadar hissedebilecegimi düşünmüştüm. Ama herkes erken hissedince acaba ben mi farkına varmıyorum diye düşünmeye başladım. Tam düzenli tekmeler hangi haftadan sonra başlıyor
Nilnil3535 kader26_ ben de hissetmiyorum henüz doktor plesentan önde o yüzden dedi rahatladım içerde hareket ediyordu çünkü 🥰 kilom da yok 22 ye kadar normal hissetmemek dedi
hamcokelek33 Ya benim ilk gebeliğim 14+3teyim. Hafif hafif kıpırtı gi hissediyorum özellikle düz uzandığımda . Normal mi sizce
Sennur16 Gokturkmom_ 13.haftamda kelebek çırpıntısı gibi hissetmeye başladım ikizlerimi doktoruma sordum bu kadar erken olabilir mi diye neden olmasın olur tabi demişti .Şimdi aynı yerse kıpır kıpırlar hamd olsun❤️
Gamzfg2410 Gokturkmom_ bu mümkün mü bilmiyorum ama 11 haftalığım ve kayma hissi yaşadım normal gaz hareketlerini çok yaşıyorum ama bu bildiğimiz bir tomurcuk kaydı çok farklıydı benim için
Sevincblbl Hamileee bende 18 hafta olduk henüz hissetmedim bir iki defa karnımda batma gibi oldu yani bi tık acıdı acaba o mudur fikrim yok ama heralde acılı bir şey değildir
HoneyDay Beyzahamarat72 benimde öyle oluyorrr demek ki hareketleriiymiiiş ama hep aynı yerde sol tarafımda oluyor