100118e mrblar kızlar az önce bi uyandım suyum mu geldi bilmiyorum lütfen bilgisi olan yardım etsin kokusuz bacaklarımı ıslattı çok korkuyorum umarım kötü bir şey degildir bu durumu yaşayan veya bilgisi olan varmi
asyap 100118e merhabalar aynı haftalarda benim de gelmişti eğer kesin suysa doktorunuzun kararına bağlı bazen bekliyorlar 32-34 haftayı bile gören bu şekilde hemen doktorunuzu haber verin hastaneye gidin şu ne kadar kalmış ona göre karar verilir inşallah su değildir
littlechick 100118e anlattığınız suya benziyor malesef. Hiç vakit kaybetmeden hastaneye gitmelisiniz ciddi bir durum suyun gelişi. Aynısını yaşamış biri olarak söylüyorum
Nznks 100118e suyun gelip gelmediğini masaya yatıyorsun kulak çöpüne benzen uzun bir çubukla vajina girişinden girip sürüntü alıyor hemen belli oluyor o korkulacak bir şey değil ama inşallah suyun gelmemiştir haber ver lütfen
Srp53 100118e çok mu ıslak ? Bana da bir kez olmuştu ama ben hapşırma esnasında altıma kaçırmıştım doktor suya baktığında normaldi hapşırdığımı da hatırlamıyordum uykuda. Umarım su değildir ☹️iyi haberlerle gel inşallah 🙏🤲
nar_25 100118e çok geçmiş olsun🙏🏻 insallah kötü bir sey yoktur haberdar et lütfen allah yardımcın olsun korkma💖
ezgickm 100118e benimde suyum böyle geldi içerde bir patlama birşey oldu dedm pof ama bir anda boşaldı benim belki 2 litre gibiydi yani umarım senin suyun geldiyse bile sızıntı şeklindedir de en azından durabildiği kadar durur bebiş rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin
Pinarkorkmazer 100118e mutlaka doktora gitmelisiniz 25 haftalık hamilesiniz suyun gelmesi için çok erken sakın ihmal etmeyin geçmiş olsun tekrardan
100118e Pinarkorkmazer çok tşk ederim Allah razı olsun hastaneye doğru gidiyorum umarım kötü birşey yoktur