Kızlaarrr bugün kontrolüm vardı. Tüm detaylari size yazacağım bilgisi olan benimle paylaşırsa cok sevinirim. 39+2 oldum. Nst de sancım çıkmadı. Doktorum çatı muayenesi yaptı. Açıklığım vs. yok ama bebek kanala inmiş ve çatı olarak çok şükür normal doğuma/vajinal doğuma uygunum. Sezeryana karşı degilim o da normal doğumdur ama vajinal doğuma odaklandım en başta. Her neyse doktorum dedi ki pazartesi 9 gibi gel yatışını yapalım dedi. Suni sancı mı vereceksiniz dedim. Hayır damar yolundan suni sancı vermeyeceğim ama artık bebeğin 40.haftadan sonra hem sana hem kendine zarar verir dedi. (Gelişim geriliğimiz var kilomuz 2800 boyumuz 48 cm) her neyse minyon olcak diyelim gerilik deyince geriliyorum bdbdbsh Neyse işte ben sana küçük dozlarla sancını erkene alacagim tamamen senin kendi sancın olucak ama böyle bir seyde 2 saat sonra doguran da var 1 gün sonra doguranda hemen o gün doğuracaksın vaadinde bulunmuyorum dedi. Bende o an şokuma denk geldi tamam deyip cıktık. Sonradan düsündüm insan bir sorar nedir bu? Suni sancı değilse verilecek şey ne diye sorsaydim da yorum okusaydım bilgilenseydim diye. Bir de sezeryan olsam günüm saatim belli olur stres yapardım diye düsünürken simdi normal dogumda yatış günüm belli ve düsündükce stres oluyorum. Hep hayalimde evde biraz aksilik olmadigi surece bekler öyle giderim hem strese girmem hem hastanede az vakit geciririm diye düsünürken simdi planli sekilde gidip 1 gün belkide bos bos beklemek var. Böyle bir sey yasayan veya suni olmadan dogumu baslatan sey nedir bilgisi olan bu durumu yasayan var mi???