Depresif_polyanna Askkokuluyavrum belli olmaz benim öyle oldu diye senin de olacak diye bsey yok inşallah da olmaz Allah beterinden korusun diyorum. Benim tup bebek bi de daha da tedirginim herşeyden. Bi de 44 kiloyla hamile kaldım düşün yani durumumu 🙄
Askkokuluyavrum Depresif_polyanna kız anammm baya da zayıfsın ben de kilo veriyorum ise yaradı 😂 bi yandan hoş oluyo yanı
23Zumra Askkokuluyavrum ya tam belli degil yuzde 95 kiz dedi ama doktor dedi ki bizi yanilta bilir bacaklarini acmadi nedense esimde erkek hiss ediyor ama ben git geldeyim 😂🙈
Askkokuluyavrum balinannesi20 oy MasAllah koskocaman olmusssunuzz annesi sağlıklı Doğum haberlerinizi bekleriz o zaman bize daha cokkkkk varrrr ☺️☺️☺️
Askkokuluyavrum Depresif_polyanna he he aynen hosnutumm da aç kalıyorum çocuk icin sut yoğurt falan yemeye calisiyorum
annim_803 Askkokuluyavrum. Hayırlı olsun cnm çok sevindim adınıza darısı başımıza inşallah bende normal doğum istiyorum ilk sezeryanim baya zordu bakanı olmazsa insanın daha zor iç dikisleriniz zarar görmedi değil mi birde iki doğum arasında kaç yıl var
Depresif_polyanna Askkokuluyavrum biliyosun zaten ilk 3 ay deponu kullanıyo bebek ondan çok önemsemiyorlar sadece sıvı alımı önemli