Askkokuluyavrum Ozqeeeee bizim daha çok yolumuz var Ama ilk gün ki kaygım ve endişelerimi atlattım çok şükür Allahım sağlık versin hepsine
Ozqeeeee Askkokuluyavrum ewet canim benim bide benim 6 yildan sonra olunca cok kafaya takar oldum ama rabbmn izni ile kucagimiza aliriz yarinda kontorulumuz var heyecanliyim😍
Askkokuluyavrum Mevaninannesiii ay sizi görünce gözüm yasardi neden acaba ☺️👶🏻 Kaç haftasınız soğan annesi ☺️☺️
Depresif_polyanna Askkokuluyavrum aklım bulantılardan bi geliyo bi gidiyo zaten üstüne benim minnak da cabası Allah sonumuzu hayir etsin 🤣
Askkokuluyavrum Ozqeeeee hadi insaallah sağlıklı haberlerini al annesi Güzel güzel sesini duy sev oksa karnını bol dua et konus ona Dualar oku
Mevaninannesiii Askkokuluyavrum inşallah canım okuyorm heran🤲🏻 Rabbm sağlıkla kucagımza almayı nasip etsn inş
Depresif_polyanna Benim de dun gibi hala susam tanesi oldugumuz dönem aklıma geldi de ayy ozaman da mide bulantim vardı bi o değişmedi kör olmayasica😣🤔
Askkokuluyavrum Depresif_polyanna ben de yeni başladı o mide bulantısı bulantı degil aslında herşeyden tiksinir oldum 😔😔😔 yemek yiyemiyorum