atlasinannesi_ Mls5454 7 gün önce test yapmaya başladığınızda negatif mi pozitif mi çıktı? Negatif çıktıysa ilk kaç gün kala pozitif çıktı
Mls5454 atlasinannesi_ benim 5. Günde silik çıktı tam emin olamadım çok silikti ama sonra yapmaya devam ettikçe koyulaşmıştı , adet günü daha belirgin di
atlasinannesi_ Mls5454 benim de 5 günüm var bu gün dayanamayıp yaptım negatif. İlk çocuğumdaki belirtilerin aynısı vardı ama çıkmadı. İlk gebeligjmde de çıkmamıştı. Hastaneye gidince çıkmıştı kanda
senatss atlasinannesi_ benim Bat 16 4 gün önceden başladım kasetler silik erken gebelikler negatif çıktı takip bu gğn akşam yapasıya kadar bu fğn erken gebelik çok net çıktı bi 2 gün daha bekle istersen
Mls5454 atlasinannesi_ zaten önce kanda çıkıyor o değer yükseldikçe idrarda görünmeye başlıyor diye biliyorum
atlasinannesi_ senatss erken gebelik adı üstünde Erken ama kaset daha mı önce sonuç verdi? Adet gününe kadar beklerim artık.
senatss atlasinannesi_ işte adı üstünde öyle gerçekten ilk hamileliğimde de öyle oldu ama işte inanamayıp erken gebelik deniyoruz inatla bu gpn onda da çok net gördüm
Melikesu Kızlar normalde çok ama çok üşüyen bi insanım.ama şu aralar sıcak basıyo resmen. Bu belirti mi acaba?bat 16
mira_0102 asyamooms genelde değil ama oluyor du ,hem yanma bide midem ekşimiş gibi oluyor du ağzima geliyor hissi oluyordu