Berna_Sasheva1 Merhaba kızlar 33+2 hafta çocuğun kilosu 2500 gr gebelik şekerim var ve çocuk 2 hafta ileri gidiyor doktor çocuğun kilolu ve büyük olduğunu söyledi sizce ne olur ne gibi tehlikeler var ben hiç bilmiyorum
Sekesek Berna_Sasheva1 korkutmayın kendinizi Karındaki sabi Allah’a emanettir inşallah sağlıkla gelecektir bence o kadar sorun değil iki hafta ileriden gitmesi
Eceninanne Berna_Sasheva1 diyet yapıyormuşuz. Ben 35 haftalıkken 2 bucuk kiloydu oglum. Sımdı 34+4 haftalık hamıleyım ne kadar bılmıyrm ınsallh 2 buçuğu gecer . Erken dogum rıskım var kılo alsın ıstyrm. Sız diyet yapın yesıllık sebze bol su ıcın . Saglıkla kucagınza alırsınz ınsallh
Bernakrc1 Berna_Sasheva1 aslında normal benimde 33 haftada 2 buçuk dedi doktor normal demişti hiç haftasına göre önde falan da demedi yani
Feyzanurguc Berna_Sasheva1 33+6 da 2685 di kilosuna 36 haftayla uyumlu dedi ama benim şekerim yok riskli bir şey olduğunu söylemedi
Hshaujaja Berna_Sasheva1 hiç endişelenme ❤️ son haftalarda çok az alıyorlar iki haftadır 250 gram aldık ve aynı haftada 2700 dü benimde şuan normal doğum için bekliyorum 🤗
06gultekinbebek @Berna_Sasheva1 merhaba bana 32+5 de 2700 gram dedi 36 hafta ile uyumlu dedi ama şekerim falan yok bende korkmalı mıyım o zaman kaç hafta ilerde 🤔🙄
Serrabade Haftada 2500 dedi ve normal olduğunu söyledi. Yani doktorlardaki bu fikir ayrılığını anlayamıyorum
sacmalamakizim Berna_Sasheva1 Aslında gayet normal sanki kilosu, ben 31+5’de kilosu 1.900 gramdı, hatta doktorum 100 gram az buldu. 🤷🏻♀️