Zehranisa25 2 .ayda emmeye başladı elini çekince ağlıyor uykuya dalınca bırakıyor sürekli emmiyor ama arada siz de durum aynı mı
Melikeylmz99 Zehranisa25 evet aynı o şekildeydi parmağını çekip saniyesinde emzik veriyordum o Şekilde bıraktık zaten emziği de sadece uyurken alıyor .
Ozgeee22 Zehranisa25 3.ayda başladı benim kızım parmak emmeye ne yaptıysam olmadı çeşit çeşit emzik aldım ama asla vazgeçmedi. Şu an 10.5 aylık hala parmak emiyor. Şu an baş parmağı emmeye bağlı yara içinde ama ısrarla emiyor üstelik canı da yanıyor 🙈 nasıl vazgeçecek hiç bilmiyorum
Melikeylmz99 Ama tabi hemen bırakmadı biraz sabır gerekiyor her gördüğümde çektim ellerini genelde uyku halinde yapıyordu parmak emme alışkanlık olarak kalabiliyor diye korkmuştum
Zehranisa25 Melikeylmz99 bende ondan korkuyorum uykuya dalmaya yakın cekiyorum devam etmiyor ama uykuya geçiş sırasında sürekli ağzında ağızı biraz daha büyük olsa yumruk yapıp sokucak elini heralde 😂
babygst Zehranisa25 yara yapmış kızarmış yara bandı taktım 2 kez çıkarmış bi şekilde benimki de acıkınca uyku gelince yapıyor nasıl bırakır bende bilmiyorum:/
Zehranisa25 babygst aç değilken de yapıyor millette emzir diye tutturuyor ben biliyorum tok keyfi emiyor ama gel de Anlat