_Hayriye_ Kizlar bi sorum olacakti 21 haftalik gebeyim hamama gitmemde bi sakinca varmi? Masaj kese falan sorun olurmu?
Deletedmom434 _Hayriye_ hamam sıcak olduğundan zararlı kasları gevşetip erken doğuma sebep olabiliyor
GozdeCemre _Hayriye_ hamam bebekte gelişme geriliği yaratırmış canım Çok araştırdım ben sıcak havuzu saunası o sıcak buharı maalesef zararlı
Kahramanlar Ben termal tatile gidecektim sadece hamam sıpa yaptırırım dedim sıcak ortamlar gebelikte sakıncalı olabilir sıcak su olmaz dedi
Meyra60 _Hayriye_ kesinlikle gidilmez çok sıcak ortamlar yasak gebelikte hamam sauna buhar banyosu hatta sıcak duş bile tehlikeli
Ebrumarbling _Hayriye_ ben gittim senin gibi 20 haftalıkken havuz kısmına girmedim sadece banyo yaptım gittiğimiz tesisin doktoruna sorduğumda hiç bir zararının olmadığını söyledi bence sadece banyo kısmından birşey olmaz olmadı da bende
Deletedmom128 _Hayriye_ Gidilmez. Enfeksiyon kapabilirsiniz, yüksek sıcaklık kan basıncını arttırır ve zararlıdır.
bulutunannesi33 _Hayriye_ oy gıdılse keske de yatsam syle kese yapsalar etlerımı kemıklerımı yolsalar katur kutur ettırseler sıcacık tasın ustune karnımn ustune yatsam bacaklarmı ayıra ayıra snra benı ıyıce bı yogursalar ayy hayaller 😂
Mayasey _Hayriye_ ben de 21. Haftamdayım ben gitmek istiyorum açıkçası. Çok sıcak değil gideceğim hamam. Havuza girmem. Kese de yaptırmam ya da söylerim karnıma dokunmaz. Cmt gidicem Bi sorun olursa haber veririm sana 🤣 hamam gibisi var mı yaa😍