Asii5656 Hanımlar 11 haftalik ve çok rahat bi gebelik masalhh diyeyim sizce rahat bi gebelik cinsiyet farkı var mı yada aynidr
Guzelanne56 Asii5656 sanmıyorum 2 bebegımde de hastNelık oldum günlerce hastanede yattım bıri kız biri erkek alakası yok bence cınsıyetle rahatlıgın
Sudetmlk Asii5656 30. Haftama kadar o kadar güzel hamilelik geçirdim ki hiç hamile değil gibiydim şuan 34. Haftamdayım mide yanması ve mide yanmasına bağlı kusma bacak krampları beni öldürüyor ve kızım olacak cinsiyetle alakası olduğunu bende düşünmüyorum 🥹
babygst Asii5656 kızda zor geçer dediler rahat geçti erkekte rahat geçer dediler anam ağladı her anlamda
Yogurtlupilav Asii5656 o çocuktan çocuğa farkediyor kesinlikle, ilk gebeliğim aşırı aşırı rahattı ve çok hareketliydim. Erkek çocuğum oldu. 2. Biraz daha zor geçiyor daha cinsiyet bilmiyorum.
Arzuyn Belki kişi ile alakalı olan vücut ile yani benim şükür bir rahatsızlığım yok da zorlanıyorum hamilelik konusunda erkek de rahat eder dediler 6 ayım ve hala bulantılarım devam ediyor en başından beri
Asii5656 Yogurtlupilav işte benimde ilk kızımda çok rahatsizdim mutfağa dahil gitmiyorfim tuhaf tuhfa kokular ama bundan gayet rahtm bazen enerjim geliyor tamizlik yapasim var bazen hamile olmadığımı farkdiyorjn