yaseminan Kızlar 16 haftalık hamileyim çok şükür hamileliğim gayet rahat geçiyor yanlız bugün ev temizliğine girdim kendimi kaptırmışım dinlenmeden yaklaşık 5 saat temizlik yaptım biraz uzanayım dedim uzandım kalkamıyorum belim tutulmuş kuyruk sokumum kalça kemiğim felaket ağırıyor sizce napmalıyın
bulutunannesi33 yaseminan ılık dus al cnm parol varsa ve dktrn ıceblrsn demısse ıc ve uyu o agrı ck ktu bılırım
Tugcetokgoz yaseminan o ağrı bikaç gündür var bende felaket ağrıyor dediğin gibi kalça kuyruk tarafı dinlendim ama geçmedi bende çözüm arıyorum yürüyemiyorum bile
yaseminan bulutunannesi33 Doktorlar paroldan bişey olmaz diyo ama ben hâla ağrı kesici almamaya çalışıyorum bebeğim etkilenir diye korkuyorum ☹️
bulutunannesi33 Tugcetokgoz cnm artk agrıcak yapıcak bıse yk kendını yrdgn gnler daha cok agrıcak ben her gebelkde aynısını cekıyr bde bacak agrısı eklenıyo oh mıss agrı sızı hc bıtmıyo😂
ikican55 Bende 17 haftalık hamileyim. Son bi haftadır akşama doğru belime ağrı giriyo. Baya zorluyo. Yorulmuyorum da. Bütün gün yatsam da aynı. Heralde bebek büyüdükçe sinire baskı yapıyor
031965 Biraz uzat ayağını dinlen geçer ben de tüm gün temizlik yaptım mı oturduktan sonra sağa sola dönemeyecek kadar kitleniyorum dinlenince geçiyo kendiliğinden
Tugcetokgoz bulutunannesi33 benim diğer gebeliklerde olmadı ilk defa yaşıyorum bu ağrıyı canım çok fenaymış bacak ağrısı eklendi bile ayak bileğimin üstü sanki saatlerce koşu bandında kalmışım gibi