MiracAlpinveUmutunAnnesi zey-nep11 Erkek tahmini verdilerse erkektir 😁 Fotoğrafta da görünüyor hayırlısı olsun
esca344 zey-nep11 12. Haftada yüzde yüz erkek dedi tahmin falan değildi yani 16da kız olduğunu öğrendim
zey-nep11 Hamide_00 hayırlsıı tabıkı erkek kz önemsiz evlat olsunda hayırlı sekılde merak işte ilk gebelik heyecan baskaa❤️ ne diye seveyim dye sasırıyorum
zey-nep11 MiracAlpinveUmutunAnnesi o bacak arasını kendım vıdeodan farkedip ekran cektim yavaslattm şok oldm acaba bundan dolayı mi tahmın dedi doktor dıye dusundum bencede ya direk gosterdi bebek gibime gelıyor🤣
MiracAlpinveUmutunAnnesi zey-nep11 Benim 11.haftaya girerken erkek tahmini verdi doktr 27 haftalık hamileyim hala erkek 😁
zey-nep11 MiracAlpinveUmutunAnnesi evet aslında benmde ıcıme doğan o ama tabıkı bılemıyorum heyecan işte maşallah sizede❤️❤️❤️🐥
zey-nep11 Cananmrt yanda kare ısareti var resim yuklemeye bas orda cıkıyor foto eklıyısun yukle dıyosun snra bekle aşağıda adres yerı cıkıyor ordan o adresi kopyala buraya gir soru sormayı aç soru yazılan yere yapıştır de o fotoğraf dırek yuklenıyor
zey-nep11 Hamide_00 evet nasip tabıkı maşallah❤️ iki bacak arasını tam cektım mi emın değilm ama bence o cıkıntı pipi gibi❤️❤️🤣🤣🤣🤣
zey-nep11 Ftmaa0 evet değişiyor tabı gordunuzmu ıkı bacak arasını resm yuklemiştimm siz ne dıyorsunuz o resme gore🤣🤣🤣
asel16ikra Ftmaa0 kaçıncı haftada kız dediler size bendede o yanılgının olma ihtimali var detaylıyı bekliyorum on gün sonra hayırlıysıyla tabi