Senanur07 Medipol bahçelievlerde dr muhabbet haliloğluna gidenler yorumlarınızı alabilir miyim. Cumartesi gününe randevum var ilk defa gideceğim
Habbklvz Senanur07 28 eylülde Muhabbet hanımda doğum yaptım çok memnun kaldım ben. Kendi numarasını veriyor ama bazen geç dönüyor msjlara çok yoğun olduğu için.
Esmaey Merhaba ben 30. Haftamdayım gebeliğimin başından beri kendisine takipliyim çok ilgili güler yüzlü bir doktor tavsiye ederim umarım memnun kalırsınız
Esmaey Normal doğum 25 diye duydum bizzat sormadım henüz sezeryan da 35 sanırım yakında öğreneceğim bilgilendirirm burdan
Busralbyrk Senanur07 vermiyor yani istemedim sormadım ama hastaneyi arayınca ulaşabiliyorsunuz doğumda değilse
minimavi Habbklvz merhaba ben de aynı hekime gitmeyi düşünüyorum ama doğal doğum destekçisi mi, sizin doğum süreciniz nasıl geçti bir de doğuma eşler girebiliyor mu bilginiz var mı
Mrscakir minimavi ben 4,5 ay önce kendisinde doğum yaptım. Bütün takiplerimi de kendisi yaptı doğum hikayemi okuyabilirsiniz profilimden 🥰
minimavi Mrscakir teşekkür ederim öncelikle. Muhabbet hanım istediğiniz zaman tek hekim raporu veriyor muydu?
minimavi Mrscakir bir de doğum boyunca eşinizin yanınızda olduğunu yazmışsınız. Ldrp odalarında mı doğum yapmıştınız yoksa Muhabbet hoca eşlerin doğuma girmesine müsade ediyor muydu?