1arslanannesi25 Kızlar Selam ben burada yazdım bilenler bilir şu an hamilelik istiyorum İçinde çocuğum için 1 çocuğuma folik asit kullandım Şimdi de folik asit kullanmalı mıyım hamileliğimden 3 ay önce bilemiyorum kullananlar var mı hangi folik asiti
Busecan 1arslanannesi25 merhaba, markasını hatırlamıyorum ama ben gebelikten önce başladım canım bi 4 ay kadar içmiş oldum ne zaman çocuk olacağını bilemediğim için
Meltem2910 1arslanannesi25 bana hamile kalmadan önce folik asit kullanabilirsin demişti doktor bir zararı olmaz ama siz yinede doktorunuza danışın bence
Melekleriminanesiyim2 1arslanannesi25 ben kullandım ikinci çocuğum içinde sonra sında da üç aydan fazla doktor dediği için kulandim
Kelebek27_ Planlı gebeliklerde hamile kalmadan 2 ya da 3 ay öncesinden kullanmanı öneriyor zaten doktorlar. Bende bilemediğim için 5 ay kullanmış oldum 😅 zaten kandaki değerimide takip ettim fazla kullandığım için hiç normal değeri aşmadık.
plajterligi 1arslanannesi25 planlı gebeliklerde doktorlar ilk 3 ay düzenli kullanım öneriyor. Bizde bu ay planlı gebelik sürecine başladık doktorum ilk 3 ay kullan gebelik oluşmazsa bırak, hamile kalınca tekrar başlarsın demişti